Vores koncept

Om os - Vores koncept

Vores koncept er enkelt

Vores koncept er simpelt: Vi tror på at gode produkter og den gode service, skal gå hånd i hånd. Det er derfor vores kunde gerne anbefaler os til andre.

Som kunde hos Dansk Portservice Nordvestjylland får du en solid samarbejdspartner, som du kan regne med. Alle vores montører bor i samme område som de kører ud i. Det giver dig som kunde den bedste fleksibilitet. Vi er med andre ord altid lige i nærheden i hele vores område. 

Med en serviceaftale hos Dansk Portservice Nordvestjylland, er du altid sikret en port der virker. Det er den løbende vedligeholdelse, der gør at man ikke ligger mærke til en port. En port skal virke, og den skal virke hver gang. Med løbende besøg og vedligehold, får du i en port fra Dansk Portservice Nordvestjylland en port som kan stå distancen. 

Vores porte laves specielt til hver eneste portåbning. Så uanset om din portåbning er stor eller lille, kan vi montere en port der passer. Ved at engagere en specialist får du en port der passer, også første gang. 

Hos Dansk Portservice Nordvestjylland går vi ind for dialog. Dialog før, under og efter montering og service. Det er din tryghed for at du får den helt rigtige port og den helt rigtige service og vedligeholdelse. Det er din tryghed for en port der kan stå distancen. Også i et klima så barskt som det er i Nordvestjylland.